Benoit De Wilde, Notaris te Diksmuide

 

Benoit De Wilde

Notaris te Diksmuide

Luister of kijk naar Zeg es notaris, de podcast van Notaris.be!

14 november 2022

Ontdek de podcast van Notaris.be

Elke aflevering van onze podcast biedt je interessante weetjes, tips van experten en boeiende verhalen over alle sleutelmomenten in je leven waarbij de notaris je helpt. In de eerste editie van Zeg es notaris hebben we het over alleenstaanden.

Waarop moet je als alleenstaande letten als je een huis koopt? Wat als je alleenstaande wordt na een echtscheiding of een overlijden? En wat zijn je opties als het over je erfenis gaat?

Huizen zijn duur, maar toch slagen sommige jongeren er toch in om een woning kopen. Dat blijkt uit de Jongerenbarometer van Notaris.be.

Hoe kan dit? In de eerste aflevering van Zeg es notaris gaan we na hoe je als alleenstaande kan opboksen tegen de stijgende woonkosten.

Onze host Mark Heyninck praat erover met notarissen Goedele Vandekerckhove en Ingmar De Kegel. 

Beluister alle afleveringen via Spotify Of via Apple Podcasts

Verkiest u geluid en beeld? Dan kan u terecht op ons YouTube-kanaal 

 

Bron: Fednot

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .